Tiny house jamboree

29 september 2017
29 september 2017 zichtbaarzijn

Op zaterdag 7 oktober 2017 wordt het eerste landelijk Tiny House evenement gehouden te Almere Poort: de Tiny House Nederland Jamboree van Stichting Tiny House Nederland! We verwelkomen je graag op deze feestelijke dag, waar je naast het bekijken van minstens 15 Tiny Houses ook inspirerende lezingen kunt volgen en ideeën op kunt doen voor de bouw van je eigen huisje op de informatiemarkt. Vraag Tiny House bewoners de hemd van het lijf in de Q&A-sessie, geniet van live muziek terwijl je een hapje eet of glaasje drinkt en ontmoet mensen die je passie delen. Wij kunnen niet wachten!
Zaterdag 7 oktober
10:00 tot 18:00 uur
Entree: gratis!
Adres: Najadenstraat 3-5 Almere Poort

NB: Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, je bent van harte welkom!

De Tiny House Nederland Jamboree organiseren we in samenwerking met gemeente Almere en vindt plaats op het terrein van de BouwEXPO Tiny Housing te Almere Poort. De Jamboree is het slotevenement van de Grote Tiny Housing manifestatie die van 30 september tot en met 7 oktober gehouden zal worden.